Oμαλά χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ, έχοντας όλοι πίστη στις δυνατότητες και στη συνεχή βελτίωσή της, στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα (16/12/23, 15:00).

Πρόκειται για την 14η αγωνιστική της Super League 2 (Α’ όμιλος) και το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

H σημερινή πρωινή προπόνηση είχε διάρκεια 60′. Το τεχνικό επιτελείο έκανε ανάλυση του αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου τονίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του παιχνιδιού. Έπειτα το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά στα τελειώματα των φάσεων και ομαδική τακτική σε άμυνα και επίθεση.

Αναμφίβολα οι βυσσινί θα πρέπει να κάνουν καλή διαχείριση δυνάμεων και αποκατάσταση για τις απαιτήσεις του αγώνα μιας και προέρχονται από 3 συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια εντός έδρας σε διάστημα λίγων ημερών με περιορισμένο περιθώριο για ξεκούραση.

Ο επικεφαλής κ. Δερμιτζάκης επισήμανε στους ποδοσφαιριστές ότι έχουν μπροστά τους έναν εξίσου δύσκολο αγώνα με έναν αντίπαλο που δείχνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ανάκαμψη αγωνιστική και βαθμολογική.

Zήτησε από όλους μεγάλη προσοχή, να τηρηθούν όλα αυτά που δουλεύουν σκληρά και παρουσιάζουν στο γήπεδο, με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αύριο μετά το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα.