Το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας (https://thessaly.inegsee.gr/)  και η δομή του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων (συγχρηματοδοτούμενο έργο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα, ΕΣΠΑ 2014-2020, https://empedu.gov.gr),  συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων από την Πέμπτη 30/6 έως Σάββατο 2/7/2022!

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συμμετέχουμε με περίπτερο όπου θα εκτίθεται και θα χορηγείται μέρος των εκδόσεων της βιβλιοθήκης του ΙΝΕ, με πολλή ενημέρωση και πληροφόρηση για το πλαίσιο των υπηρεσιών μας, ενώ την Παρασκευή 1/7/2022, ώρες 20:00-21:00 στην αίθουσα του ισογείου του Μύλου του Παππά, θα υλοποιήσουμε το θεματικό εργαστήριο συμβουλευτικής με τίτλο «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα». Για τις αιτήσεις συμμετοχής στο εργαστήριο οι ενδιαφερόμενοι/ες νέοι/ες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο: https://forms.gle/Wx8TP28umnLB2ddr9.

Μέσα από τις δράσεις του INE ΓΣΕΕ συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση φαινομένων αποκλεισμού, διακρίσεων, ανισότητας, ανεργίας, κοινωνικής ευπάθειας και μετανάστευσης, εντείνοντας τις δραστηριότητές μας για την πρόσβαση όλων των πολιτών κάθε ηλικίας, στην απασχόληση και την ένταξή τους, με σεβασμό των εργασιακών, κοινωνικοασφαλιστικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων στην αγορά εργασίας».

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφερειακό παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, 41222, Λάρισα, 2410537489-90, email: thessaly@reg.inegsee.gr , fb: Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Θεσσαλίας.