Συνεχίζεται η προσφορά βιβλίων για μαθητές των σεισμόπληκτων σχολείων των χωριών του Δήμου Τυρνάβου, για το Δαμάσι και Δέντρα – Πλατανούλια από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας. Πρόκειται για τη 2η φάση προσφοράς βιβλίων, αυτή τη φορά για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή για μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία στο Δαμάσι και Δέντρα – Πλατανούλια.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στους αντίστοιχους διευθυντές των σχολείων, Γρηγόρη Λέτσιο και Χρυσούλα Κακανούλια, βιβλία για τις βιβλιοθήκες των σχολείων. Σε 3η φάση θα δοθούν κι άλλα βιβλία από το ΠΟΚΕΛ, στη νέα σχολική χρονιά. 

Τα βιβλία δόθηκαν για τους μαθητές των σεισμόπληκτων χωριών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Η δράση του ΠΟΚΕΛ υποστηρίχθηκε από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης - ΕΛΜΕ Λάρισας, το Σύλλογο Κυπρίων Ν. Λάρισας, την ΚοινΣΕπ Έναστρον - Σχολείο Αστρονομίας, το ελληνικό τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, τις Εκδόσεις «Μιχάλη Σιδέρη» και τις Εκδόσεις «ΓΡΑΦΗΜΑ». Παρόντες ήταν ο καθηγητής Κουτσιμανής Λευτέρης, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ, Νούλα Ελένη και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης.