Στην διανομή τροφίμων, νωπών και μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, προχώρησε την Τρίτη 22 και την Τετάρτη Ιουνίου 2021 ο Δήμος Τυρνάβου, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). 

Λόγω της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί με την εμφάνιση και διασπορά του κορονοϊούCovid 19, η διανομή των προϊόντων έγινε με τη μεθοδολογία διανομής «DRIVE THROUGH». Συνολικά́ παρέλαβαν τα προϊόντα868ωφελούμενοιαπό τους 1204, οι οποίοι προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα, ακολουθώντας προκαθορισμένη διαδρομή. 

Η όλη προσπάθεια συντονίστηκεαπό τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κατσαρό Χριστόφορο ενώ πολύτιμη ήταν η παρουσία και συνεισφορά του αναπληρωτή Δ/ντή του Τμ. Διοικητικών Υπηρεσιών & Κοιν. Πολιτικής καθώς και των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου.