Σε μια απαράδεκτη εγκληματική ενέργεια προχώρησαν άγνωστοι χθες στον Τύρναβο, οι οποίοι ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο καλλιέργεια κερασιάς καταστρέφοντας ολοσχερώς ένα περιβόλι έκτασης 18 στρεμμάτων λίγες μέρες πριν τη συγκομιδή.

Το συμβάν καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη αγρότη στο Α.Τ. Τυρνάβου και ήδη ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών.

Για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση από τη διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Ο Αγροτικός Σύλλογος Τύρναβου καταδικάζει την απαράδεκτη και χωρίς προηγούμενο κακουργηματική πράξη που τελέστηκε εις βάρος συναδέλφου μας από κάποιους άγνωστους έως τώρα εγκληματίες.

Διότι μόνο έτσι μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε αφού ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο 18 στρέμματα κεράσια λίγο πριν συγκομιδή με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν ολοσχερώς φέρνοντας τον παραγωγό σε απόγνωση.

Καλούμε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία για την απαράδεκτη αυτή πράξη η έχουν δει κάτι να απευθυνθούν στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.

Το αποτρόπαιο αυτό συμβάν έγινε στην αγροτική περιοχή Παλαιόμυλος Τύρναβου και σύμφωνα με τις εικασίες του συναδέλφου μας την Κυριακή του Πάσχα τις πρώτες βραδινές ώρες.

Στην θέση του άτυχου συναδέλφου μας αύριο μπορεί να είναι ο καθένας μας αν δεν βοηθήσουμε ώστε να συλληφθούν οι δράστες”.

paidis.com