Συνάντηση είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με τη Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου.
Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για την εξέλιξη που είχε το θέμα της ένταξης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου» στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και συγκεκριμένα στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος -Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον». Το 3ο Δημοτικό Τυρνάβου είναι το πρώτο κτήριο του Δήμου που εντάσσεται σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης. Όπως είναι φυσικό στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν εργασίες στο χώρο του σχολείου για το σκοπό αυτό.
Από την πλευρά τους το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και η Δ/νση του σχολείου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη του θέματος.
Παρευρέθηκαν από το Σύλλογο Γονέων οι κ.κ. Νάνσυ Ανδριανοπούλου – Χατζάρα, Άννα Πατσιαούρα, Αποστόλης Μαμάρας και Ζωή Τσάλτα, ο Δ/ντης του σχολείου κ. Γιάννης Μόκιας και οι εκπαιδευτικοί κκ. Ανδρόνικος Μπάρπας, Χρήστος Καραστέργιος, Ευγενία Χαλούλη, Γεωργία Μίτιλη και Μαρία Καλύβα. Επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τυρνάβου κ. Κώστας Κουλιός.