Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης με τα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/10/2021 στο Κέντρο Κοινότητας και στόχος της ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας. 

Ευχαριστούμε θερμά την κα Γερασοπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγο και την κα Παπακωστούλη Αντωνία, Κοινωνική Λειτουργό της Ε.Δ.Υ. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την διαθεσιμότητα τους. 

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.