Πραγματοποιήθηκε προχθές κοινή συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκου Παπαδόπουλου, του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Σαρχώση, του Αντιδημάρχου κ. Κουλιού και συμβούλων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση, κ. Τσίμα, κας Οικονόμου και κας Δρόσου, στην Αθήνα. 

Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου από το γραφείο του βουλευτή κατά την συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος δύο θέματα.

Το πρώτο αφορά στην χρηματοδότηση του κλειστού Κολυμβητηρίου Τυρνάβου με διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου που θα κοσμεί την είσοδο της πόλης του Τυρνάβου και το οποίο θα αποτελεί Κέντρο Κολύμβησης, Άθλησης και Φυσιοθεραπείας διαδραματίζοντας ένα διευρυμένο ρόλο, ως Πάρκο Υγείας – Διατροφής, Υδροθεραπευτήριο κλπ.
Το δεύτερο έργο αφορά στην μελέτη για την παράκαμψη που θα ενώνει τον περιφερειακό υπάρχοντα αγροτικό δρόμο με τη νέα Εθνική Οδό, καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν καταστροφές σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη αντιπλημμυρικών έργων για την νέα Εθνική οδό που στην ουσία «κλείνει» τη κάθοδο των υδάτων ακριβώς μέσα στην πόλη.
Από την πλευρά του Υπουργού, οι σύμβουλοι του δεσμεύτηκαν ότι θα εξετάσουν και τα δύο αιτήματα και θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πορεία τους.