Τις πιο θερμές ευχές για υγεία, ευτυχία και καλοημέρευση αντάλλαξε με κατοίκους του Δαμασίου  η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου στο Δαμάσι, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Δελήχεια 2019».

«Το έργο των ευεργετών όπως αυτό του ζεύγους Δεληχά από το Δαμάσι Τυρνάβου οφείλουμε να το μιμηθούμε, καθώς και δημοτικές πρωτοβουλίες που συνδέουν την ιστορία και την παράδοση με το μέλλον θα τις στηρίζουμε και θα τις αναδεικνύουμε», τόνισε η κα Μπίζιου, η οποία ευχήθηκε στους βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες να έχουν μια συνετή και γεμάτη επιτυχίες πορεία, σε ότι κάνουν.

Με το πέρας της επιτυχημένης εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του Δαμασίου και για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, στον απόηχο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εργάζεται με ορίζοντα τετραετίας και με βλέμμα στο μέλλον. Τα μηνύματα της διεθνούς κοινότητας και η εμπιστοσύνη των αγορών στην ελληνική οικονομία προσφέρουν ήδη ένα αίσθημα ασφάλειας και ελπίδας στους Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν πως η μάχη της πραγματικής ανάτασης της χώρας θα κερδηθεί», τόνισε η Λαρισαία πολιτικός.