Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται η πόλη του Τυρνάβου καθώς καθημερινά είναι πολλές οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 04.03.2016

– Masque Party με το Νηπιαγωγείο Αργυροπουλίου στην ταβέρνα Κώτσιας, 7.00μμ.

– Μπαρμπαριά στα Δελέρια με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Δελερίων, 7.00μμ.

– «ΓΙΑΦΚΑ IDOL». Ελάτε στο διαγωνισμό τραγουδιού και κερδίστε μία φιάλη ουίσκι ΔΩΡΕΑΝ. Η ορχήστρα του «ΓΙΑΦΚΑ live», Βασ. Κουτσώνας, Βίκυ Νάσιου, Γεωργία Χρυσάφη και η Μυρτώ Λύτρα (φωνές), Φίλιππος Σιάφας (πλήκτρα), Ζήσης Μανίκας (μπουζούκι), Δημ. Μακροστέργιος (τύμπανα) και Κώστας Σεΐτος (μπάσο), θα τραγουδήσει μαζί σας.

– The School Project Karaoke Edition στο Block 10. Το ΓΕΛ Τυρνάβου φοράει τις στολές του, προβάρει τις φωνές του και παρτάρει μόνο στο Block 10 με άκρως καρναβαλική διάθεση σε μια σπέσιαλ Karaoke βραδιά με πολλούς τυχερούς…!

Σάββατο 05.03.2016

– «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια» Συναυλία – αφιέρωμα στην ελληνική οπερέτα από το Μουσικό Σύλλογο Τυρνάβου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, 8.00μμ.

– Μπαλταφάν με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα στην αίθουσα εκδηλώσεων Γαζέτας, 4.00μμ.

– Masque Party από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο café Hangover, 4.00μμ.

– Μπαλταφάν με το 3ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα στην αίθουσα εκδηλώσεων Ακρόπολις, 6.00μμ

– Μπαρμπαριά στα Πλατανούλια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος», 7.00μμ.

– Ελληνική βραδιά στο Καφέ Τι; στις 10.00μμ.

– Λουλουδοκατάσταση. Μια ξεχωριστή βραδιά με το Γιάννη Μικερτζή και την ορχήστρα του στο café Εν Τυρνάβω, 11.00μμ.

– «ΓΙΑΦΚΑ live». Διασκεδάστε μέχρι το πρωί με την ορχήστρα μας: Βασ. Κουτσώνας, Βίκυ Νάσιου, Γεωργία Χρυσάφη και η Μυρτώ Λύτρα (φωνές), Φίλιππος Σιάφας (πλήκτρα), Ζήσης Μανίκας (μπουζούκι), Δημ. Μακροστέργιος (τύμπανα) και Κώστας Σεΐτος (μπάσο).

Κυριακή 06.03.2016

– «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια» Συναυλία – αφιέρωμα στην ελληνική οπερέτα από το Μουσικό Σύλλογο Τυρνάβου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, 11.00πμ.

– Μπαλταφάν με το 4ο Δημοτικό Σχολείο στο café Hangover, 5.30μμ

– Μπαλταφάν με το Δημοτικό Σχολείο Πλατανουλίων στην ταβέρνα Παπαγεωργίου, 4.30μμ.

– Cocktail party στο Καφέ Τι; στις 6.00μμ.

– Της Κρήτης την παράδοση με ευλάβεια στηρίζω και όπου σταθώ και όπου βρεθώ μια Κρήτη ζωγραφίζω. Κοντά μας ο Μιχάλης Μαραγκάκης και η ορχήστρα του στο café Εν Τυρνάβω, 4.00μμ.

– Ladies Night Special Edition στο Block 10. Το αγαπημένο event της πόλης φοράει τα αποκριάτικά του και έχει προσφορά 1+1 ποτήρι κρασί για όλες τις κυρίες του μαγαζιού.

Δευτέρα 07.03.2016

– Από 07.03 ως 10.03 στους παιδικούς σταθμούς του ΟΚΠΔΤ «όταν η μάγισσα μιλά..», παιχνίδι μεταμφιέσεων και Πάμε παραμυθόδραμα με τη Σταυρούλα Ζαρόγιαννου και την ομάδα της.

Τρίτη 08.03.2016

– Μπαλταφάν με το 4ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό σχολείο Τυρνάβου στο café Hangover, 4.00μμ.

– Live με τη Μαρία Λούκα και τον Κωστή Αβυσσινό στο Αναψυκτήριο.

– Οι sexy dancers θα κάνουν τη βραδιά να μοιάζει με ηφαίστειο γεμάτη με καυτή λάβα!!! Sexy show και τα ομορφότερα κορίτσια είναι μαζί μας στο café Εν Τυρνάβω, 11.30μμ.

– Γιορτή γυναίκας στο «ΓΙΑΦΚΑ live». Ο Dj Δούκας είναι μαζί μας και αναλαμβάνει τη διασκέδασή μας. ΑΚΡΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.

– Colombiano Party στο Block 10. Ταξιδεύουμε Κολομβία μαζί με την καρναβαλική ομάδα S-6 και σας παρουσιάζουμε τη φετινή μας στολή.

Τετάρτη 09.03.2016

– Συνάντηση χορευτικών παραδοσιακών χορών στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 7.00μμ.

– Το Groupie και το γυμναστήριο Active διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά το πιο disco party των Αποκριών. Χορεύουμε σε ρυθμούς 70s, 80s, 90s.

– Disco Night στο Block 10. Γυρίζουμε το χρόνο πίσω σε άλλες δεκαετίες και παρτάρουμε σε ρυθμούς disco με τους μετρ του είδους Γιώργο Κατσίμπαρο και Μανώλη Φίλη!

Πέμπτη 10.03.2016

– Masque Party από το Φροντιστήριο Αγγλικών Παν. Μίγα – Αγλ. Λουλέ στο café Hangover, 5.00μμ.

– Μπαρμπαριά στα Δένδρα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δένδρων «Η ΑΡΓΙΣΣΑ», 6.00μμ.

– Party masque από τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΑΣΙΟΥ ΠΑΤΣΙΚΑ στο cafe Valentino, 6:30μ.μ.

– Μπαρμπαριά στο Αναψυκτήριο και live με τους Έλενα Γράβαλου, Δημήτρη Κατσαβάκη και Χρήστο Φουκαλά.

– 90s party στο Καφέ Τι; στις 10.00μμ.

– Μια ξεχωριστή βραδιά θα μας χαρίσει η μπάντα του Αστέριου Μαλάκου και του Φάνη Νικόπουλου στο café Εν Τυρνάβω, 10.30μμ.

– Διαγωνιστείτε στο X-FACTOR με τη φωνή σας στο καθιερωμένο karaoke party του Cucci κερδίζοντας πλούσια δώρα.

– Μουσική βραδιά στο café Αυλαία με τους Δημήτρη φωτίου (φωνή, κιθάρα), Βασίλη Μπάτσικα (μπουζούκι, φωνή) και Χαμπίπη Γιώργο (πλήκτρα).

– Το Groupie παρουσιάζει τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ. Το απόλυτο live των Αποκριών με τους μοναδικούς ΗΜΙΖ… που μετρούν 20 χρόνια επιτυχίες και το γιορτάζουν μαζί μας.

– Υποχθόνιος και Dj The Boy στο Block 10. Τρεις μέρες πριν τη μεγάλη παρέλαση και το θερμόμετρο φτάνει στα ύψη με τον ένα και μοναδικό Υποχθόνιο παρέα με τον master Dj The Boy! Οι Colombianos καταφθάνουν!

Παρασκευή 11.03.2016

– Μπαλταφάν στους παιδικούς σταθμούς του Ο.Κ.Π.Δ.Τ.

– Party masque από τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΑΣΙΟΥ ΠΑΤΣΙΚΑ στον Τύρναβο, 3:30μ.μ.

– Μπαλταφάν με το 1ο Νηπιαγωγείο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου στο fun park ΤΟΥΜΠΑ, 5.30μμ.

– Party για τα παιδιά στην πλατεία Αμπελώνα από τη Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα.

– Μπαλταφάν για τα παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο Δένδρων, 5.00μμ.

– Masque Party από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ» Κική Εφραιμίδου-Μάικου & Κατερίνα Μπλάντα στο café Hangover, 5.00μμ.

– Φωτιά στην πλατεία Αργυροπουλίου, 7.00μμ.

– Ξενυχτάμε μαζί σας στο «Μακρή Σουβλάκι».

– ΧΧΧ Τα κορίτσια «ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ»!!! Τέσσερις καλλονές έρχονται από τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό τους σκοπό να μας κολάσουν… Ακατάλληλο για ανηλίκους! café Εν Τυρνάβω, 11.00μμ.

– Βραδιά oriental στη ΓΙΑΦΚΑ με τη χορεύτρια Αρετή στον αισθησιακό χορό της κοιλιάς. Φορέστε τις στολές σας κι ελάτε να χορέψουμε μαζί. Η ορχήστρα μας θα είναι εκεί για εσάς: Βασ. Κουτσώνας, Βίκυ Νάσιου, Γεωργία Χρυσάφη και η Μυρτώ Λύτρα (φωνές), Φίλιππος Σιάφας (πλήκτρα), Ζήσης Μανίκας (μπουζούκι), Δημ. Μακροστέργιος (τύμπανα) και Κώστας Σεΐτος (μπάσο).

– Κλαρινολαϊκοκατάσταση: Ελάτε να διασκεδάσετε σε ρυθμούς λαϊκούς και παραδοσιακούς με τη μοναδική ορχήστρα των Σαμολαδαίων στο café Cucci.

– Το νησί των πειρατών. Οι πειρατές barκάρουνε στο Groupie. Ζούμε σαν πειρατές (talk like a pirate) παρτάρουμε, χορεύουμε, πίνουμε άφθονα ρούμια.

– Τελευταίο αποκριάτικο πάρτι πριν την παρέλαση και υποδεχόμαστε τον Dj Konstantinos Pilatos στο Block 10.

Σάββατο 12.03.2016

– Μοντέρνος χορός και παντομίμα στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 5.30μμ. Απονομή βραβείων του Διαγωνισμού Ζωγραφικής από το βιβλιοπωλείο ΙΔΕΕΣ του κ. Τάσου Ψύρρα

– Masque party από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δένδρων «Η ΑΡΓΙΣΣΑ» στο αναψυκτήριο Αργυρίου στα Δένδρα, 8.30μμ.

– «Μακρή Σουβλάκι». Ξενυχτάμε στο ρυθμό της πόλης.

– Karaoke party στο Αναψυκτήριο.

– Κομφετί στο Καφέ Τι; Latin party στις 10.00μμ.

– Όλοι καλά να είμαστε μόνο μια χάρη θέλω, πάμε ξανά να κάνουμε το μαγαζί ………. Τα λόγια είναι περιττά. café Εν Τυρνάβω, 11.00μμ.

– Ζωντανή μουσική με τους Βιβή Δημητρίου (φωνή), Βασίλη Τριανταφύλλου (μπουζούκι) και Σωτήρη Καλόγηρο (κιθάρα-φωνή) στην Οδό Ονείρων.

– Έχετε αντοχές. Ελάτε να ξεφαντώσετε στο Cucci με τον dj Nick Seinis και με τον dj Ntinos σε ρυθμούς καρναβαλιού μέχρι τελικής πτώσεως.

– Live βραδιά με έντεχνη και λαϊκή μουσική στην Ανδρομέδα (Προφήτης Ηλίας).

– Μουσική βραδιά με δημοτικό τραγούδι με τους Βαγγέλη Κεντρούλη (κλαρίνο), Κώστας Πέρκας (κιθάρα), Βαλάντης Δέλιος (αρμόνιο), Χρήστος Πέρκας (τραγούδι) στην Αυλαία.

– Ένα ξέφρενο τριήμερο ξεκινά… που αλλού??? Στο «ΓΙΑΦΚΑ live». Η ορχήστρα μας θα φροντίσει να σας μείνει αξέχαστο! Βασ. Κουτσώνας, Βίκυ Νάσιου, Γεωργία Χρυσάφη και η Μυρτώ Λύτρα (φωνές), Φίλιππος Σιάφας (πλήκτρα), Ζήσης Μανίκας (μπουζούκι), Δημ. Μακροστέργιος (τύμπανα) και Κώστας Σεΐτος (μπάσο).

– Οι πειρατές ξεφαντώνουν στο Groupie με culti-trash-carnival masque party. Guest dj Jimbo. Οι πειρατές ζωντανεύουν με μουσική.

Κυριακή 13.03.2016

– Μπαλταφάν για τα παιδιά στην πλατεία Αργυροπουλίου, 11.00πμ.

– Το μουσικό σχήμα PARANAUE μας ξεσηκώνει στους δρόμους της κεντρικής παρέλασης, 5.30μμ.

– Η Μεγάλη Παρέλαση στις 6.30μμ.

– Οι PARANAUE εμφανίζονται στην κεντρική εξέδρα στην πλατεία του Τυρνάβου, 9.30μμ…. και το κέφι συνεχίζεται με την Μπάντα του Μύλου.

– Τα χάλκινα παίζουν στους δρόμους και στην πλατεία της πόλης μέχρι το πρωί!

– «Μακρή Σουβλάκι» από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Ξενυχτάμε γιατί η νύχτα είναι μεγάλη!

– Οι Cook Kings ξεκινάνε για τη Μεγάλη Παρέλαση και επιστρέφουν στο παλάτι για το πιο τρελό και μεγάλο ξεφάντωμα της πόλης. café Εν Τυρνάβω. The party is here!!!!

– Ζωντανή μουσική με τους Ελένη Μπαρδάνη (φωνή), Χρήστο Φουκαλά (μπουζούκι), Δημήτρη Κατσαβάκη (κιθάρα-φωνή) και Θέμη Σαμαντζή (πλήκτρα-φωνή) στην Οδό Ονείρων.

– Χορέψτε σε ρυθμούς καρναβαλιού και ξεφαντώστε μέχρι τελικής πτώσεως στο café bar Cucci στην Κεντρική πλατεία.

– «ΓΙΑΦΚΑ live». Όλη η πόλη καίγεται… ελάτε να το κάψουμε μαζί μέχρι το πρωί. Η ορχήστρα μας ανάβει τις φωτιές.

– Στο Groupie πριν και μετά τη Μεγάλη Παρέλαση ξεφαντώνουμε από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ… Κλήρωση του τυχερού από το group των πειρατών για το τριήμερο ταξίδι 2 ατόμων στη Ρώμη.

– Και μετά την παρέλαση όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Block 10. Αυστηρά πανικός και Colombiano καταστάσεις μέχρι το πρωί.

Καθαρή Δευτέρα 14.03.2016

– Το παραδοσιακό έθιμο του Μπουρανί αναβιώνει στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Γαϊτανάκι Μπουρανί και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, 11:00πμ. Και από το μεσημέρι και μετά το Γαϊτανάκι Μπουρανί συνεχίζει στην πλατεία Αγοράς με δρώμενα και πειράγματα της ημέρας.

– Τυρναβίτικα έθιμα και το δρώμενο του Μπουρανί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο,11:00πμ.

– Διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού στον Προφήτη Ηλία από τη Δ.Κ. Τυρνάβου, 10.00 – 12.00 το πρωί.

– Οι PARANAUE στην Πλατεία Αγοράς στον Τύρναβο σε ένα ρυθμικό και χορευτικό show, 1.00μμ.

– Ορχήστρα με χάλκινα περιδιαβαίνει τους δρόμους της πόλης. Χορεύουμε σε παραδοσιακούς ρυθμούς και διασκεδάζουμε στο κλίμα της ημέρας.

– Κούλουμα, χοροί και τραγούδια στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα.

– Παραδοσιακά Κούλουμα – Γαϊτανάκι, χοροί και τραγούδια σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου.

– Το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβαντόβλαχων Αργυροπουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Αργυροπούλι.

– «Μακρή Σουβλάκι» με τσιπουράκι και νηστήσιμα μεζεδάκια από τα χεράκια της μαμάς…

– Κλαρινοκατάσταση με το Γιάννη Ζιάκο στο Αναψυκτήριο.

– Και τώρα…??? Τι γίνεται τώρα…??? Τώρα μας σηκώθηκε την έχουμε μεγάλη… ΜΕΓΑΛΗ τη διάθεση για χορό και πάλι… Μπουρανί στο café Εν Τυρνάβω.

– Καθαρά Δευτέρα στην Ανδρομέδα (Προφήτης Ηλίας) με καφέ, τσίπουρο και φαγητό.

– Γιορτάστε τα κούλουμα και το μπουρανί στο café bar Cucci με τσίπουρο, κρασί, εκλεκτά μεζεδάκια και παραδοσιακά πειράγματα.

– Οδός Ονείρων με καλό φαγητό και τσίπουρο.

– Μπρε μπρε μπρε το μπουρανί και τι κλαρίνο θα καεί. «ΓΙΑΦΚΑ live» ανοιχτά από το μεσημέρι με την ορχήστρα μας.

– Afternoon party στο Groupie. Ison with Andrea Athinaio. Non Aesthetics Reworks Festival.

– Μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί στο Block θα τη βγάλουμε πάλι από το πρωί! Ακραίες και πικάντικες καταστάσεις από νωρίς μόνο στο Block 10.

ert.gr