Αγαπητοί συνδημότες,

σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά, η οποία δοκίμασε τις αντοχές και την υπομονή μας και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2021, στο οποίο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για επάνοδο στην ομαλότητα, στην κανονικότητα, για να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Η μάχη με την πανδημία είχε απώλειες σε όλα τα μέτωπα και δυστυχώς από αυτήν δεν εξαιρέθηκε ούτε ο Δήμος Τυρνάβου. Οι προτεραιότητες μας ίσως άλλαξαν, ο σχεδιασμός μας όμως και η υλοποίηση του προγράμματος μας, παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, προχωρά και υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς. Δώσαμε έμφαση στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας, στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας. Με την βοήθεια του Θεού, της επιστημονικής κοινότητας και την πολύτιμη στήριξη σας καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι.

Και τώρα, αφήνουμε πίσω τα δύσκολα, υποδεχόμενοι τη νέα χρονιά με ανακούφιση, αισιοδοξία και ελπίδα. Έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε. Αφενός γιατί η ανθρωπότητα δέχτηκε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσε να έχει, το εμβόλιο και με αυτό το σπουδαίο όπλο στη φαρέτρα μας, θα πορευθούμε το 2021. Αφετέρου γιατί η συμπεριφορά σας, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, χαρακτηρίστηκε από συλλογική υπευθυνότητα, ατομική ευθύνη, αλληλεγγύη και σεβασμό. Αυτά μας δίνουν το δικαίωμα -ως δημοτική αρχή  Τυρνάβου- να ελπίζουμε σε μια καλύτερη και άκρως θετική και παραγωγική χρονιά. Με όλους εσάς στο πλευρό μας, συνοδοιπόρους, ενεργούς συμπαραστάτες και συμμάχους είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε, κάνοντας τον Τύρναβο τον τόπο που όλοι θέλουμε να ζούμε. Εύχομαι όλα όσα μας έλειψαν την περασμένη χρονιά να τα βιώσουμε τη νέα χρονιά, στο μέγιστο βαθμό. Ας είναι το ξεκίνημα του 2021 η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής. 

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.