Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τυρνάβου, με αφορμή την εγκύκλιο που απέστειλε στους Δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αποφασίστηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» να ενισχυθεί περαιτέρω με στελέχωση με εργαζόμενους που υπηρετούν σε Υπηρεσίες που είναι προσωρινά κλειστές.

Παράλληλα, οι υφιστάμενες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής θα επιτελούν την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.

Στόχος να εξυπηρετηθεί κάθε Δημότης που αδυνατεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί.Έτσι, ταυτόχρονα, θα επιτευχθεί και η αναγκαία πρόληψη από τη διασπορά και εξάπλωση του ιού.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

Τηλέφωνα Βοήθεια στο Σπίτι: 2492350170-171, 2492350323

Τηλέφωνα Κέντρου Κοινότητας: 2492350314-315

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανδηλάς Λάσκαρης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Κοινωνικής Πολιτικής Γρηγοριάδου Μαρία, η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΤ Χατζηζήση Ελένη, η Προϊσταμένη Τμήματος Προνοιακών Δομών Κοκότη Θεολογία, ο Προϊστάμενος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού & Παιδείας Χατζηματός Θεόδωρος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Νινίκας Κώστας, καθώς και οι Βράκας Βασίλειος και Παληός Χρήστος, Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου.