Είναι η 26η βασίλισσα του Τυρναβίτικου καρναβαλιού. Η Ελένη Ντουντούμη από τον Αμπελώνα με έκπληξη άκουσε από τους διοργανωτές του καρναβαλιού την απόφασή τους να είναι το πρόσωπο που θα “ηγηθεί” την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών αύριο Κυριακή της Αποκριάς στον Τύρναβο.

Στα 24 χρόνια της η Ελένη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στο Τ.Ε.Ι. της Άρτας αλλά την κέρδισε η τέχνη της κομμωτικής την οποία εξασκεί στην πόλη του Τυρνάβου, πανευτυχής ετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα.

“Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω στην παρέλαση του καρναβαλιού. Πάντα ήμουν θεατής και θαύμαζα τις υπόλοιπες βασίλισσες να κάθονται στο θρόνο τους, ίσως και να ζήλευα. Και τώρα μου γίνεται η τιμή. Είμαι σίγουρη πως από δω και στο εξής δεν θα θα λείψω από καμία διοργάνωση” λέει η φετινή βασίλισσα μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας.

Η Ελένη Ντουντούμη απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο να βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη του Τυρνάβου και να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση που θα αποτελείται από 15 άρματα, 22 πληρώματα και πάνω από 2.500 καρναβαλιστές. Όσο για τον βασιλιά Καρνάβαλο, δεν γνωρίζει ούτε η ίδια το θέμα του, καθώς οι διοργανωτές το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, θέλοντας να εκπλήξουν τους παραβρισκόμενους.

ert.gr