Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας, η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ,  ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Γ.Ν. Λάρισας, όλοι μαζί για άλλη μια φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους μικρούς μαχητές της ζωής, τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου.

Παρέδωσαν στο Διευθύντη του Δημοτικού σχολείου Δαμασίου ένα πλήρες σύστημα ήχου για τις δραστηριότητες τους (θεατρικές παραστάσεις, σχολικές γιορτές) και επιπλέον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του σχολείου.

Τα είδη παρέδωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  Γρηγόρης Βλαχάκης, το μέλος του Δ.Σ Γρηγόρης Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  κ. Ευθυμία Χύτα, ο ταμίας του Σωματείου Εργαζομένων  κ. Νικόλαος Καρκατσέλας,  και  οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Συνταξιούχων Γ. Ν. Λάρισας η  κα. Τσινίδου και κα. Μακερούφα-Ζούκη.

Τα είδη παρέλαβαν  ο Αντιδημάρχος Τυρνάβου κ. Χριστόφορος Κατσαρός  και  ο Διευθυντής  του Δημοτικού σχολείου Δαμασίου  κ.Γρηγόρης  Λέτσιος.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται  ως συνέχεια της αρχικής προσφοράς αγάπης της  Διοίκησης του Γ.Ν.Λάρισας προς τους κατοίκους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου που δοκιμάζονται από τον σεισμό, με είδη και αγαθά πρώτης ανάγκης.