Έκκληση στους πολίτες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του «Ομορφότερου κήπου και μπαλκονιού» στο πλαίσιο της 4ης Γιορτής Ανθοκομίας που θα πραγματοποιηθεί στον Αμπελώνα, απευθύνει ο Δήμος Τυρνάβου.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Στείλτε μας μια φωτογραφία από τον κήπο ή το μπαλκόνι σας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό «Ομορφότερου κήπου και μπαλκονιού» της 4ης Γιορτής Ανθοκομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Απριλίου 2019 στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.
Μπορούν να συμμετάσχουν όσοι διαμένουν στο Δήμο Τυρνάβου και έχουν στις κατοικίες τους κήπο ή μπαλκόνι στολισμένο με φυτά και λουλούδια.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να στείλετε μια (1) ψηφιακή φωτογραφία από τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση politismos@tirnavos.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση που βρίσκεται το θέμα της φωτογραφίας, ένα τηλέφωνο επαφής και την κατηγορία που θα λάβει μέρος (Κατηγορία: ΚΗΠΟΙ ή Κατηγορία: ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ)
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε τη φωτογραφία σας ηλεκτρονικά δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6944189418 ή 6973847847. Η φωτογράφιση του κήπου ή του μπαλκονιού σας θα γίνει από εθελοντές φωτογράφους, αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Δηλώσεις συμμετοχών έως Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο Facebook (Γιορτή Ανθοκομίας).
Η βράβευση θα γίνει το Σάββατο 13/4 στις 20.00΄ (στις δύο κατηγορίες καθώς και στη φωτογραφία σε κάθε κατηγορία με τα περισσότερα «likes»).