Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου (Αμπελώνα) κ. Σωτήριο Τζιούφα με αντικείμενο συζήτησης το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την ηλεκτροδότηση γεωτρήσεων του εν λόγω ΤΟΕΒ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Νικόλαος Ζαρογιάννης, Προϊστάμενος Λογιστικού του ΤΟΕΒ.
Η συνάντηση έγινε μετά από κάλεσμα του Δημάρχου, ώστε να αναζητηθούν νέες προτάσεις που θα αποτελέσουν λύση για το πρόβλημα, εν αναμονή της επερχόμενης επίσκεψης στην πόλη του Τυρνάβου του Υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Αποστόλου και της συνάντησης του Δημάρχου μαζί του αλλά και της επαφής που θα έχει την Παρασκευή ο Δήμαρχος στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Ε. Παναγιωτάκη.
Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:
«Αντιλαμβανόμενος το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει σχετικά με την πιθανότητα μη άρδευσης δέκα χιλιάδων και πλέον στρεμμάτων καλλιεργούμενων εκτάσεων στην περιοχή του Αμπελώνα, προσπαθώ ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Στη χρονική αυτή στιγμή η επίρριψη ευθυνών και μόνο στους αρδευτές δεν αποτελεί λύση. Θα πρέπει οι συναρμόδιοι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας να βρουν μία λύση στη βάση των προτάσεων που έχουν ήδη διαμορφωθεί, προκειμένου άμεσα να ποτιστούν οι καλλιέργειες».