Το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021, στη 1μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων θα τελεστεί η κηδεία του αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια. 

Ο 56χρονος Τρικαλινός ιατρός έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου, μέσα στην ιδιωτική κλινική "Πατσίδη" στην Λάρισα, όταν καταπλακώθηκε από εμπορευματικό αναβατόριο, βυθίζοντας στο βαρύ πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του, την ιατρική και πανεπιστημιακή κοινότητα της Λάρισας και των Ιωαννίνων. 

Ο Στέλιος Κούτσιας αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό, της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τον Ιανουάριο του 2011 είχε εκλεγεί Λέκτορας Αγγειοχειρουργικής - Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ από το 2018 ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείων Ιωαννίνων.

Αφήνει πίσω του την σύζυγό του, τα δύο του παιδιά και τους γονείς του. 

trikalaenimerosi.gr