Τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Λάππα, επισκέφθηκε η επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Πιο συγκεκριμένα, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων της επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Παύλος Χατιλάρης, ο συντονιστής της επιτροπής κ. Λευτέρης Δημοβέλης και τα μέλη της κ. Αλέξανδρος Τσάτσος και κ. Δημήτρης Χαρίτος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Πρόεδρος παρέθεσε μια σύντομη παρουσίαση της Τράπεζας, ενώ εξήγησε το όραμα και την αποστολή που έχει χαράξει ο οργανισμός που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επιπλέον, ανέλυσε το μοντέλο και τις διεργασίες που ακολουθεί η τράπεζα ως προς την λειτουργία της, ενώ παράλληλα διευκρίνισε πως κύριος στόχος είναι η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, αναφέρθηκε πως μακροπρόθεσμος στόχος είναι η επέκταση της τράπεζας σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα, στηρίζοντας Θεσσαλούς επιχειρηματίες, διατηρώντας όμως αναλλοίωτη την φιλοσοφίας της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας σε συνδυασμό με την επιτροπή Επιχειρηματικότητας θεωρεί πως η εν λόγω συνάντηση θα αποτελέσει την αφετηρία μιας μελλοντικής συνεργασίας με την τράπεζα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στην διοργάνωση κοινών δράσεων.