Το stand up comedy είναι ένα από τα πιο έντονα και δυσκολότερα είδη κωμωδίας. Ένας και μόνο άνθρωπος στη σκηνή κάθε φορά, ερμηνεύει έναν κωμικό μονόλογο, σε άμεση επικοινωνία με το κοινό.
Η νέα γενιά του ελληνικού stand up αποφεύγει ως θεματολογία τα χιλιοειπωμένα πολιτικά και σεξιστικά κλισέ και ασχολείται μεταξύ άλλων με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής που με έναν παράξενο τρόπο μας ενώνουν όλους.
Μια βραδιά  stand up comedy δε θα μπορούσε να λείπει από τον 3ο Μύλο Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνδιοργάνωση και καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ στο Μύλο του Παππά.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Μπαράκι του Μύλου,
οι 100% Gtf, δηλαδή οι Blink Mike, Πάρις Ρούπος και Χρύσα Κατσαρίνη, έρχονται να μας πουν πως “Δεν είναι όπως στην τηλεόραση”!
Διάρκεια παράστασης: 90'
Blink Mike
Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 2007 μετακόμισε στο κέντρο της πόλης καθώς τα κορίτσια εκεί είναι περισσότερα και τα φανάρια λειτουργούν ακόμα και όταν βρέχει. Με την έναρξη του 2013 μπήκε και αυτός στην stand-up comedy σκηνή. Προφανώς για τα λεφτά.
Πάρις Ρούπος
Γεννήθηκε τον Τσερνομπιλικό Απρίλη του '86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση. Σπούδασε γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας και κάνει τον γραφίστα και τον stand-up κωμικό, στην Αθήνα και την επαρχία. Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club (Θέατρο 104), στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σταθερά σε διάφορα μπαρ και καφέ της πόλης, μαζί με γνωστούς κωμικούς του χώρου. Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand-Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014. Τρέφεται με χυλόπιτες, μοσχαρίσιο κιμά και καταδικάζει τους vegans από όπου κι αν προέρχονται. Βαδίζει σε σκοτεινά κωμικά μονοπάτια με λάσπες, είναι φεταχιστής και ήσυχο μέλος της ομάδας stand-up comedy, 100% Gtf. Δεν πωλείται στα καταστήματα.
Χρύσα Κατσαρίνη
Η Χρύσα Κατσαρίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα.
 Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και πήρε Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας από την Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και διατροφής, Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης (2004-2008). Κατά τη διάρκεια της πτυχιακής της εργασίας,  πέρασε με υποτροφία  στην Δραματική σχολή  ‘Ανδρέας  Βουτσινάς’, από την οποία αποφοίτησε το 2011.
Όσο ακόμα φοιτούσε στη  δραματική σχολή συμμετείχε στις παραστάσεις: ‘Miro miracle’ σκην. Ελένη Δημοπούλου (2010), ‘Ποιος έρωτας? Reloaded’ του Άκη Δήμου σκην. Άκης Δήμου (2011). Επίσης πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους ‘Παράνοια’ σκην. Δημήτρης Σταυρίδης (2009)
Μετά την αποφοίτησή της συμμετείχε στην παράσταση ‘Η Φιλονικία’ του Μαριβώ, σκην. Κορίνα Βασιλειάδου (2012) και πρωταγωνίστησε στην παράσταση Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’ του Σαίξπηρ, σκην. Ελένη Δημοπούλου (2012) στο ρόλο του Πουκ.
Στις αρχές του 2012 ξεκίνησε να γράφει το υλικό της για την πρώτη της stand up comedy παράσταση. Εμφανίστηκε σε διάφορους χώρους στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχε στο happy festival στην Αθήνα καθώς και στο φεστιβάλ κωμωδίας στην Ξάνθη. Τον Μάιο του 2012 μετακόμισε στην Αθήνα. Από τότε ασχολείται επαγγελματικά με το stand up comedy.
Το 2013 εμφανίστηκε στο μακροβιότερο comedy club της Ιρλανδίας, το ‘Comedy Cellar’ στο Δουβλίνο.
Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι μέλος του Gazi Comedy Club.
Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί στη σειρά  ‘Η μάχη των φύλων’(Alpha 2014), στην εκπομπή ‘Νικ ο κλοκ’ του Νίκου Μουτσινά (Alpha 2014), καθώς και στο ‘Stand up for U’ μια παράσταση stand up comedy για την ενίσχυση του προγράμματος ‘ΝΟΝΟΣ’ της Unicef  (Alpha 2014/2015)