Ολοκληρώνονται, σήμερα, Τετάρτη, 5 Μάϊου 2021, στις 21:00 οι διαδικτυακές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ με το θεατρικό έργο «Η κόμισσα της φάμπρικας» μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com.

Το Θεατρικό Εργαστήρι, με την αμέριστη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, φέτος στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, συγκέντρωσε το υλικό των χρόνων που πέρασαν, το ψηφιοποίησε και το αποδίδει στο κοινό.

Όσες και όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται οι παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αποτύπωση των θεατρικών στιγμών και να ταξιδέψουν έστω και ψηφιακά μέσα από αυτές.

Το γνωστό θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, «κόμισσα της φάμπρικας» που παρουσιάζεται σήμερα είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολιτικό και κυρίως κοινωνικό σχολιασμό.

Η «κόμισσα της φάμπρικας» ανέβηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ τον Ιούνιο του 2016 με τους εξής συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Διασκευή : Άκυς Μητσούλης
Βοηθός σκηνοθέτη : Χρύσα Χατζημιχαήλ
Μουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη: Πατρούλα Χριστοδούλου
Επιμέλεια σκηνικού – κοστουμιών: Έλενα Κυράτσα
Κατασκευή σκηνικού: Γιάννης Χονδρονάσιος
Μακιγιάζ: Εύη Δανιλούλη
Χτενίσματα: Λυδία Κυριαζή
Φωτογραφίες: Βασίλης Πάτσιος ( photografik )
Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Τσανίδης
Παίζουν αλφαβητικά οι: Βίκυ Κουκουλιάφκα, Λία Κουλίζη-Αναστασοπούλου, Ιφιγένεια Λαζαρίδη, Ιφιγένεια Μακρή, Βασίλης Μουρμούρας, Εύη Μπατάλα, Γιώργος Μπόζαρλης, Θάνος Σακελλαρίου , Εύα Σαρλικιώτη, Θέμης Σεμερτζίδης, Ευθύμιος Τίκας, Γιάννης Χαρισμα’ι’δης, Δημοσθένης Χαρούλης, Σπυριδούλα Χαρούλη.