Όλα τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά, χρειάζονται την απαραίτητη προστασία από τους πολλούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Αυτή την προστασία την προσφέρουν τα διάφορα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Το πιο αναγκαίο από αυτά είναι οι θήκες. Όσον αφορά τις θήκες iPhone, αυτές υπάρχουν σε μια ευρεία γκάμα στην αγορά και αποτελούν τη σίγουρη λύση για προστασία. Επιπλέον, προσφέρουν ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ σε κάθε χρήστη.

Η UAG Θήκη Metropolis Rugged iPhone 7 Plus - Black (IPH7/6SPLS-E-BL) – Πορτοφόλι είναι μια επιλογή που συνδυάζει τα δύο βασικά θέλω όλων των χρηστών, την αποτελεσματική προστασία και το κομψό στυλ.

Οι θήκες της UAG - Urban Armor Gear προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή προστασία χωρίς να είναι ογκώδεις και αντιαισθητικές. Αντιθέτως, έρχονται με ένα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό design που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Με τις θήκες UAG ο όγκος της συσκευής αυξάνεται ελάχιστα χάρη στο πολύ λεπτό προφίλ της θήκης. Η συγκεκριμένη θήκη πληροί τις στρατιωτικές προδιαγραφές MIL STD 810G-516.6, έχοντας περάσει μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών σχετικά με την αντοχή της θήκης. Μεταξύ αυτών, είναι και η πτώση της συσκευής (μαζί με την θήκη) από ύψος 1.2 μέτρα από κάθε πιθανή γωνία.

Οι κάμερα καθώς και η οθόνη του κινητού προστατεύονται από τη νέα θήκη - πορτοφόλι που έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα. Ταυτόχρονα το κινητό παραμένει πλήρως λειτουργικό με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις θύρες και τις λειτουργίες του. Διαθέτει επίσης μία επιπλέον θήκη για πιστωτικές κάρτες στο εσωτερικό της.