Ένα από τα πράγματα που εξοργίζουν περισσότερο τους Έλληνες είναι το αργό internet. Σε αυτό έρχεται να βάλει τέλος η WIND. Με ένα πολύ σημαντικό επενδυτικό πλάνο στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και με τη δημιουργία ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών η εταιρεία ετοιμάζει τη νέα ψηφιακή εποχή, με υπέρ-υψηλές ταχύτητες.

Η οπτική ίνα στην πόρτα σας

Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό καλώδιο σύγχρονης τεχνολογίας, μετεξέλιξη του καλωδίου χαλκού, το οποίο όχι μόνο επιτρέπει πολύ υψηλές και σταθερές ταχύτητες στο internet, αλλά ανταποκρίνεται πλήρως και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, μέσα από ένα εξειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί διεξοδικά για την νέα πραγματικότητα που έρχεται και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Κι όλα αυτά μέσα από το τριετές επενδυτικό πλάνο της WIND που έχει εγκριθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και θα καλύπτει μέχρι και 500 χιλιάδες γραμμές ανά την Ελλάδα, οι οποίες θα φτάνουν μέχρι και την πόρτα του σπιτιού σας! Οι διαθέσιμες τεχνολογίες οπτικών ινών, μέρος του πενταετούς επενδυτικού πλάνου 500 εκ. ευρώ της WIND Ελλάς, υπόσχονται, μάλιστα, ταχύτητες που θα αγγίζουν το 1 Gbps.

Nέα εποχή για την Λάρισα

Οι κάτοικοι της Λάρισας θα είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογική εποχή καθώς το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στην περιοχή και η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί πιλοτικά, προτού «μετακομίσει» και άλλες επιλεγμένες περιοχές της χώρας.

Ήδη στον χάρτη έχουν προστεθεί Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο, με τα έργα για τα δίκτυα νέας γενιάς NGA (Next Generation Access) να έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα, στην Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τη Δυτική Αττική.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για την εμπειρία του Internet μέσα στο σπίτι σας. Με το νέο δίκτυο οπτικών ινών, μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία σε video streaming με ποιότητα και ταχύτητα που δεν έχετε ξαναζήσει. Πείτε αντίο στα ενοχλητικά «διαλείμματα» και στα παρατεταμένα F5 που μάταια προσπαθούσαν να διορθώσουν την κατάσταση.

Αντιθέτως, ήρθε η ώρα για ένα Ctrl-Alt-Del στην οικιακή σας ψυχαγωγία, όπου τα video games μετατρέπονται ξανά σε μία ξεχωριστή εμπειρία και οι μάχες με τους συμπαίκτες σας αποκτούν την χαμένη τους αίγλη. Με τις ταχύτητες, μάλιστα, της νέας εποχής οι συνομιλητές σας από την άλλη άκρη της γης θα σας ακούν και θα ανταποκρίνονται σαν να βρίσκονται στη διπλανή θέση του καναπέ σας.

Και επειδή το Download είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε Έλληνα που σέβεται τον εαυτό του, η νέα εποχή της WIND σας χαρίζει τη δυνατότητα να ζείτε μέσα σε λίγα λεπτά τη μαγεία του Hollywood από την άνεση του σπιτιού σας, μακριά από τις χρονοβόρες διαδικασίες του παρελθόντος.

Με τις νέες ταχύτητες, μάλιστα, μέχρι να περάσουν τα 2,5 λεπτά(!) για να κατέβει η επόμενη ταινία καταδίωξης, προλαβαίνετε να ανεβάσετε το video από τα χθεσινά γενέθλια στο Facebook και να ανανεώσετε τα stories σας στο instagram. Ίσως και να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας. Η νέα εποχή, άλλωστε, φέρνει ανανέωση. Και χαμόγελα. 

Γραφείο Τύπου

WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες