Οι θήκες κινητών είναι στις μέρες μας ένα απαραίτητο αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, που προστατεύει το τηλέφωνο και του προσδίδει μία κομψή, όσο και ξεχωριστή εμφάνιση. Οι πωλήσεις τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, τόσο την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Book case Canvas - Huawei G8 Blue/Brown είναι μία πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans - canvas. Αγκαλιάζει το κινητό σας, που «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Έχει κομψά στριφώματα, τα οποία ενισχύουν την κομψή της εμφάνιση.

Διαθέτει θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κ.ά. Έρχεται σε μπλε χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι, ώστε να μένει κλειστό το κινητό, ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το Huawei G8 και παρέχει μέγιστη προστασία, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εικόνα. Τη στιγμή που το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά, αλλά και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.

Χαρακτηριστικά:

Θήκη ειδικά σχεδιασμένη για το Huawei G8. Με τρεις θήκες για πιστωτικές κάρτες και μία ακόμα εσωτερική για χαρτονομίσματα. Προστατεύει το κινητό από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα. Εφαρμόζει άψογα στη συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Με ειδική εγκοπή στην κάμερα.