Οι θήκες Samsung είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους όσους έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα ή συσκευές τύπου tablet της συγκεκριμένης εταιρείας. Προσφέρουν ασφάλεια και δίνουν ένα ξεχωριστό στυλ στη συσκευή, ενώ είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και την πολύωρη χρήση. Προφυλάσσουν τις συσκευές από όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Η iJelly Metal Mercury - Samsung Galaxy A3 (A320 2017) Gray είναι μια μοντέρνα θήκη, η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να συνδυάζει την κομψότητα με την αποτελεσματική προστασία. Είναι ιδανική επιλογή, για όλους όσους θέλουν να διατηρήσουν το Samsung A320 2017 στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να φοβούνται τις πτώσεις και τις γρατζουνιές.

Διαθέτει ένα πολύ απαλό φινίρισμα, χαρίζοντάς τέλεια αίσθηση αφής όταν χρησιμοποιείτε το Samsung A320 2017. Ακόμη, παρέχει προστασία οθόνης αφού διαθέτει 0.9mm αυξημένο χείλος περιμετρικά στην μπροστινή όψη και ταυτόχρονα, προστατεύει τον φακό της κάμερας με το 1.8mm αυξημένος χείλος περιμετρικά της κάμερας.

Έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην καλύπτει τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου και να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής. Είναι πολύ λεπτή και ελαφριά. Έχει μια ειδική εγκοπή στην περιοχή της κάμερας. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη σκόνη, τις γρατζουνιές και τα χτυπήματα από τις διάφορες επαφές με άλλα αντικείμενα. Το γκρι χρώμα προτιμάται από άτομα μικρών και μεγάλων ηλικιών.