Οι Θήκες Sony Ericsson Xperia μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας, ακόμα και αν είστε τύπος που αγαπάει τα σπορ και του αρέσει να κάνει ποδήλατο. Εκτός από εντυπωσιακό και κομψό σχεδιασμό, είναι ιδιαίτερα λειτουργικές, προσφέροντας στη συσκευή σας αποτελεσματική προστασία.

Αν σας αρέσει το ποδήλατο και δεν μπορείτε ούτε μία μέρα χωρίς αυτό, τότε αυτή η θήκη για το Sony Xperia Z3 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Στηρίξτε το τηλέφωνό σας στο ποδήλατο και απολαύστε τις βόλτες σας. Βγείτε για προπόνηση με το ποδήλατο, έχοντας άμεση επαφή με το κινητό σας τηλέφωνο ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες (βροχή) καθώς η θήκη είναι αδιάβροχη, παρέχοντας πλήρη προστασία από την υγρασία και το νερό.

Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη θήκη για εσάς που κάνετε ποδήλατο και θέλετε να βλέπετε όλες τις έξτρα πληροφορίες που μπορεί να δώσει ένα smartphone. Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό που δε γυαλίζει ή θαμπώνει και σας εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα της οθόνης της συσκευής σας, όπως και την απευθείας χρήση του κινητού σας. Προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία και σταθερότητα στο τιμόνι του ποδηλάτου.

Χαρακτηριστικά:

Συμβατή με Sony Xperia Z3. Με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, περιστρέψτε το κινητό σας στην επιθυμητή γωνία θέασης. Κατάλληλη για όλους τους τύπους ποδηλάτων. Η θήκη κλείνει ασφαλώς και με ευκολία με τη χρήση φερμουάρ και η οθόνη αφής παραμένει λειτουργική. Χρώμα: Μαύρο – Κόκκινο.