Ένα ακόμη κρίσιμο έργο υποδομής στο Δήμο Τεμπών, περνά στη φάση της κατασκευής. Στην υπογραφής εργολαβικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου “Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Δήμου Τεμπών”, προϋπολογισμού  3.514.068,55 € συν ΦΠΑ 24%, προέβη ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης.

Το έργο χρηματοδοτείτε από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” και δικαιούχος της χρηματοδότησης και αρμόδιος φορέας για την υλοποίησή του είναι η ΔΕΥΑ Τεμπών.

Το έργο αποσκοπεί στην αντικατάσταση παλαιών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο και επιπλέον κατασκευή υδατοδεξαμενής για την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης. Οι περιοχές στις οποίες θα πραγματοποιηθεί το έργο είναι, της παραλίας Αιγάνης- Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό- Κουλούρας, Πουρναρίου και Γόννων, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των περιοχών αυτών.

«Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση ενός σημαντικού έργου προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στις περιοχές της παραλίας Αιγάνης- Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό-  Κουλούρας, Πουρναρίου και Γόννων, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των περιοχών αυτών» δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την προσπάθεια που έκαναν, παρά την έλλειψη προσωπικού και με αντίξοες συνθήκες, για να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει ένα σπουδαίο έργο, με το οποίο  αναβαθμίζεται η ποιότητα του νερού και μειώνονται οι διαρροές» προσθέτει ο Δήμαρχος.