Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Τεμπών καθως και του πρόγραμματος ΤΕΒΑ στο Δ.Τεμπών χθες Μ.Δευτέρα και σήμερα  Μ.Τρίτη.
Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τσουρέκια, κουλουράκια πασχαλινά,γαλακτομικα είδη, κρέας για την Κυριακή του Πάσχα, δόθηκαν σε 175 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τεμπών, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.
Η διανομή των εδεσμάτων για το Πάσχα προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών  διοργανώθηκε έγκαιρα και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη σύμπραξη δεκάδων πολιτών, συλλόγων, φορέων και των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας είπε:
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών, για πέντε  συναπτά έτη συμπαραστέκεται στους πιο αδύναμους, στους ανέργους, τους συνταξιούχους και σ' όλους όσοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Ευχόμενοι σε όλους Καλό Πάσχα, ελπίζουμε και ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει επιτέλους  και Ανάταση στο βιοτικό επίπεδο όλων των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών, προκειμένου να μην έχουν λόγω ύπαρξης οι αναγκαίες διανομές τροφίμων που πραγματοποιούμε.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην υπεύθυνη του κοινωνικού παντοπωλείου κα Σοφία Τσοπούρογλου ,στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους εργαζόμενους του δήμου και το προσωπικό Βοήθεια στο σπίτι , που απασχολήθηκαν πυρετωδώς, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να τα διανείμουν.