Ο Δήμος Τεμπών στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με την τράπεζα EUROBANΚ  και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των κατοίκων της Δ.Ε Γόννων καθώς και των γύρω Κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής   προχώρησε στην τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ  (στο χώρο του κτηρίου του πρώην Δημαρχείου Γόννων).
Να θυμίσουμε οτι το συγκεκριμένο αίτημα ηταν μια δέσμευση της δημοτικής αρχής μετά και την πρώτη εγκατάσταση ΑΤΜ στην έδρα του δήμου στο Μακρυχώρι .
Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί  ότι από το ΑΤΜ διενεργούνται τραπεζικές συναλλαγές όλων των υπόλοιπων τραπεζών με το πρόγραμμα ΔΙΑΣ.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρθηκε:
"Ενα αίτημα των κατοίκων της Δ.Ε Γόννων έγινε πραγματικότητα .
Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας Δήμου και τράπεζας EUROBANK και γνωρίζοντας την ευαισθησία της τράπεζας σε θέματα ανάπτυξης και εξυπηρέτησης  τον πολιτών αιτηθήκαμε ως δημοτική αρχή στην διοίκηση της τράπεζας την εγκατάσταση μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών στους Γόννους, για λόγους εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου και της διευκόλυνσης των κατοίκων.
Θα ήθελα απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον κ.Ιάκωβο Γιαννακλή Γενικό Διευθυντή Retail Banking της Τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ ,τον περιφερειακό δ/ντή καταστημάτων Α΄ Λάρισας κ. Βασίλη Μαντά οπως επίσης και τον διευθυντή του καταστήματος της τράπεζας EUROBANK κ.Δημήτρη Λέντζα, για την συναίνεση και εκπλήρωση του αιτήματος μας."
Στην παράδοση του ΑΤΜ απο την διοίκηση της τράπεζας παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος κα Γεωργία Τσιόπα,ο δημοτικούς σύμβουλος κ.Χρήστος Τσούγιας,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Γόννων κ.Γεώργιος Μπανιώρας και το μέλος Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ.Μιχάλης Παρλίτσης.