Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, αφού ο Στρατηγός υπηρέτησε στην 1η Στρατιά στη Λάρισα και είχε άριστες σχέσεις και συνεργασία με το Δήμο Τεμπών.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που με δέχθηκε στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία, από την εποχή που ήταν διοικητής στην 1η Στρατιά. Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν οι βάσεις, για περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του Δήμου.

Η συζήτηση με τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο είναι πάντα ενδιαφέρουσα, ειδικά τώρα που οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας είναι πυκνές.

Είμαστε τυχεροί που αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο Στρατηγός Φλώρος. Στο πρόσωπο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, για αυτά που προσφέρουν στην πατρίδα μας» τόνισε ο Γιώργος Μανώλης

Ακολούθησε  ανταλλαγή δώρων.

Ο κ. Μανώλης χάρισε στον κ. Φλώρο την έκδοση του Συλλόγου Προστασίας και Συντήρησης Κειμηλίων και Μνημείων Κρανιάς Ολύμπου.