Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η εκδήλωση που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΤΟΣ Μακρυχωρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού με ζωντανή ορχήστρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  τα χορευτικά του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου .
Στην εκδήλωση της ομάδας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Ο κ. Κολλάτος στον χαιρετισμό του ευχήθηκεστην νέα χρονιά που έρχεται στην Διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές καλή νέα πορεία και να πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες.
Όπως δήλωσε ο ιδιος χαρακτήριστικα: Προέρχεται  από το χώρο του ερασιτεχνικού  ποδοσφαίρου και τον έχει υπηρετήσει πάρα πολλά χρόνια και πιστεύει ότι δύο πράγματα χρειάζονται σε κάθε ομάδα : 
Πρώτον αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχή και αγάπη όχι μόνο το διοικούντων αλλά των απλών φιλάθλων και μελών της ομάδας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται γίατι οι εποχές και οι συγκυρίες απο οικονομικής άποψης ειναι δύσκολες και πρέπει να στηριχθεί αυτό το εγχείρημα ,και δεύτερον θα πρέπει οι διοικούντες  να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιτάξουν και να δουν τα νέα παιδιά και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου διότι μόνο εκεί ειναι το μέλλον.
Απο την πλευρά μας ως δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων μας θα είμαστε δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια και ταυτόχρονα θα διεκδικούμε πρόγραμμα όπως αυτά που διεκδικήσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως η ανακατασκευή του γηπέδου του Μακρυχωρίου καθως και ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου ,θα κάνουνε οτι ειναι δυνατόν να στηρίξουμε αυτό το ιστορικό σωματείο.
Κλείνοντας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και με νέες επιτυχίες στην ομάδα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γεώργιος Λαδόπουλος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Νίκος Λιούπας και Βασίλης Πινακάς,ο  αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Βλάγκας,Δημήτριος Τσέτσιλας,Γεώργιος Κυρίτσης ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας η πρόεδρος τοπικής κοινότητας κα Άννα Μαγαλιού -Καραπάνου,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,πλήθος κόσμου .