Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ευαγγελισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η Πρόεδρος του  Εκπολιτιστικού Συλλόγου, κα Ελισσάβετ Σάρρα, ο Αντιπρόεδρος, κ. Κων/νος Παπαϊωάννου, ο Γραμματέας, κ. Νικόλαος Σάρρος και το μέλος, κ. Θανάσης Χαλκιάς, ενημέρωσαν εκτενώς τον Δήμαρχο για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτει για τον Ευαγγελισμό.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία και εξέφρασε τη διάθεση της δημοτικής Αρχής, να παρέχει στήριξη και βοήθεια σε δράσεις που προάγουν και αναδεικνύουν τον πολιτιστικό πλούτο και να σταθεί ενεργά πλάι στους φορείς πολιτισμού και στο πολυεπίπεδο έργο τους.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευαγγελισμού στο τέλος της συνάντησης ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του, και εκφράζει την ικανοποίησή του που βρήκε ευήκοα ώτα στον Δήμο Τεμπών σχετικά με τις δράσεις, τις προτεραιότητες και τους στόχους του».