Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ραψάνη, τελέσθει Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας, για την εορτή του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος εκ Ράψανης, προεξάρχοντος του Πατρός Νεοφύτου, συλλειτουργούντος μετά του Ιερέως της Ενορίας του χωριού Πατρός Διόδωρου, όπου συμμετείχε και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου φυλάσσονται και τα ιερά λείψανα του Αγίου προς ευλογία των προσκυνητών και ευλαβών χριστιανών.

Στη συνέχεια κλήρος και λαός μετέβησαν στην πλατεία της Ραψάνης όπου τελέσθει επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Ραψάνης στην επανάσταση του Ολύμπου το 1878, ακολούθησε κατάθεση Στεφάνου από τον Δήμαρχο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και από όλους τους παρευρισκόμενους εψάλλει ο Εθνικός Ύμνος.

Εκτός του δημάρχου συμμετείχαν οι Βουλευτές κ. Χρ. Κέλλας και κα Στ. Μπίζιου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημ. Μαϊμάρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθ. Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κ. Ζαρδούκας και Γ. Νκολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δημ. Ζήλος, ο τοπικός σύμβουλος Ραψάνης κ. Στ. Παζάρας, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος πιστών.