Επιτόπια επίσκεψη στο σημείο όπου θα γίνει  η οδική σύνδεση και η κατασκευή γέφυρας μεταξύ τον Νέων Πόρων και της (παραλίας Αιγάνης) Καστρί Λουτρό -Μεσάγκαλα πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι τεχνικές  υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας(Π.Ε Λάρισας) και της Περιφέρειας Μακεδονίας (Π.Ε Πιερίας) και του Δήμου Τεμπών.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να δουν από κοντά το συγκεκριμένο χώρο και των ιδιαίτερων συνθηκών του έργου όπως επίσης και τον επιμερισμό εργασιών και την κατανομή των ρόλων που πρέπει να δρομολογηθούν για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής παρέμβασης.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε ότι η σύνδεση της παραλίας με τους Νέους Πόρους είναι ένα έργο υποδομής που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και μέτρο ασφάλειας για τη μετακίνηση των πολιτών από το νότιο άκρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, τους Πόρους προς το βόρειο άκρο του Δήμου Τεμπών, το Καστρί Λουτρό -Μεσάγκαλα.
Στην συνάντηση πέρα  από την παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι και των δυο Δήμων  Δίου Ολύμπου και Τεμπών.