Με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Γυμνασίου Συκουρίου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χρύσα Μπέλτσιου, η Αντιπρόεδρος κα Σωκρατία Δραγώγια, η ταμίας του συλλόγου κα Δέσποινα Τσιούτρα και ο Δ/ντής του Γυμνασίου Συκουρίου κ. Μιχάλης Ζάχος.

Κύριο θέμα της συνάντησης, ήταν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Γυμνασίου Συκουρίου, για τη βελτίωση των υποδομών της σχολικής μονάδας, καθώς και η κατάθεση προτάσεων που αφορούν κυρίως στην ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Δ/ντή του Γυμνασίου για την επίσκεψή τους, ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργο Ντόντο, σύντομα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενώ με την ολοκλήρωση των Μελετών ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών μονάδων θα μπορέσουν να γίνουν σημαντικότερες βελτιώσεις σε όλα τα σχολικά κτίρια.

Προτεραιότητά μας, τόνισε ο Δήμαρχος, είναι η εκπαίδευση και η διασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών μάθησης σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας.