Δύο μελέτες που εκπονήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και αφορούν τους οικισμούς  Μεσάγκαλα και Καστρί Λουτρό της παραλίας Αιγάνης, παρέλαβε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, από τους εκπροσώπους της εταιρείας, παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Νικολάου.

Πρόκειται για μελέτες κατακόρυφης σήμανσης των οικισμών Μεσάγκαλα και Καστρί Λουτρό, της παραλίας Αιγάνης του Δήμου Τεμπών, και για την μονοδρόμηση οδών του τοπικού οδικού δικτύου. Οι μελέτες εκπονήθηκαν κατόπιν αιτήματος του Δήμου Τεμπών προς την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., οι οποίες σκοπό έχουν την βελτίωση της κυκλοφορίας στους οικισμούς αυτούς.

«Από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα δημοτική Αρχή, κινηθήκαμε με γνώμονα η παραλία μας να γίνει πιο προσιτή και πιο ανθρώπινη. Οι μελέτες αυτές κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς λόγω του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου σ’ αυτές τις περιοχές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στόχος μας είναι η οριστική επίλυση του προβλήματος για να έχουμε μια ανθρώπινη παραλία, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους παραθεριστές και επισκέπτες μας. Έχει ιδιαίτερη σημασία να τονίσω, πως αυτή μας η προσπάθεια βρήκε συνεργάτες και συνοδοιπόρους, την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. που αποδέχθηκε το αίτημά μας και χρηματοδότησε την εκπόνηση των μελετών. Ευελπιστούμε μελλοντικά στην υλοποίηση και άλλων έργων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών», επισημαίνει ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης