Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα στις Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, Μακρυχωρίου και Νέσσωνος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι υπάλληλοι του Δήμου Τεμπών και της ΔΕΥΑ, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη, των Αντιδημάρχων Θανάση Βλάχο, Ζήση Γκανάτσιο, Χρήστο Κρικώνη, Βασίλη Σίμο και Γιώργο Ντόντο, των Προέδρων των Κοινοτήτων Μακρυχωρίου, Πυργετού και Συκουρίου Άννα Καραπάνου, Θανάση Λαίνα και Μιχάλη Γκουντή, αντίστοιχα.

Η κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε ξεχωριστά σε κάθε  Δ.Ε., λόγω των μέτρων του κορονοϊού, μέσα σε χαλαρό κλίμα και ανάλογη διάθεση.

Οι τέσσερις  τυχεροί υπάλληλοι που κέρδισαν το φλουρί έλαβαν από μία δωροεπιταγή και μία ημέρα άδεια.

Οι τυχεροί υπάλληλοι ήταν:  στη Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου η Δέσποινα Ρήγα, στη Δ. Ε. Μακρυχωρίου ο Παρασκευάς  Γκατζώνης και η Ελένη Ζάχου  και στη Δ.Ε. Νέσσωνος η Φλορένσα Ντούκα. 

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Εύχομαι το 2022 να είναι έτος δημιουργικό και αισιόδοξο. Θέλω να σας ευχαριστήσω που καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση  των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την παροχή σωστών υπηρεσιών, παρά τις ελλείψεις προσωπικού. Σας βλέπουμε όλους ως συνεργάτες. Η δική σας δουλειά είναι συνυφασμένη με την καθημερινή εξυπηρέτηση και την κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας. Η προσφορά όλων σας, προς αυτή τη κατεύθυνση, είναι τεράστια και κανείς δε μπορεί να την υποτιμήσει. Προσβλέπω και φέτος σε συνέχιση αυτής της συνεργασίας ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τα ανάλογα, θετικά αποτελέσματα στο τέλος του έτους».