Με επιτυχία και με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 6ος μαραθώνιος ZUMBATHON Λάρισας για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας στο Στάδιο Αλκαζάρ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το πρωί
Ο Δήμος Τεμπών ηταν εκεί και στήριξε την εκδήλωση με μόνο σκοπό την στήριξη του Συλλόγου ατόμων με Αυτισμό.
Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ  κ. Λάμπρος Ζάρρας όπου συνεχάρει τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την επιτυχημένη οργάνωση δηλώνοντας ότι "ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  και τον Δήμο Λαρισαίων στηρίζουν τέτοιου είδους  φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπως την σημερινή όπου τα έσοδα θα συγκεντρωθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό.
Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη της εκδήλωσης κα Νατάσα Αλεξάνδρου που φρόντισε η εκδήλωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία και δίνει τον δικό της αγώνα μέσα απο αυτές τις δράσεις.
Τέλος να ευχαριστήσω τους μικρούς μας φίλους που αντι εισιτηρίου συγκέντρωσαν τροφίμα  μακράς διάρκειας για τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δ.Λαρισαίων και Δ.Τεμπών."