Απάντηση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Τεμπών, κ. Χρήστου Κακαγιάννη, προς την παράταξη ‘‘Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης’’ και ειδικά στον πρώην Δήμαρχο Τεμπών κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο.

Αναλυτικά:

"Δε δικαιούνται να μιλούν άνθρωποι και παρατάξεις για διχαστικές αποφάσεις από μέρους μου όταν εκείνοι και η παράταξη που εκπροσωπούσαν χώρισαν την Ελλάδα σε πράσινα και μπλε καφενεία.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω καθώς και το ότι με τις τελευταίες εκλογές πήγατε και λίγο αριστερά κύριε πρώην Δήμαρχε (ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία) χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαραιτήτως κακό…δε θέλω να αναφερθώ και σε περαιτέρω λεπτομέρειες…

Σέβομαι την ειλικρινή σας ’’μη πρόθεση αντιπαράθεσης’’, αλλά δεν το δείχνετε και προφανώς υπήρξατε πολύ καλός στην έκθεση για να ξέρετε τί σημαίνει έκθεση ιδεών.

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόσο πολύ κόπτεστε κύριε πρώην Δήμαρχε για την μη επιλογή του συγκεκριμένου υδρονομέα στην περιοχή του Κυψελοχωρίου. Ερωτηματικά προκύπτουν από την συνεχή αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος. Έγινε αξιοκρατική επιλογή αξιολογώντας με δημοκρατικά κριτήρια όλους τους υποψηφίους για τις συγκεκριμένες θέσεις του Δήμου.

Δε γνωρίζω τους διαύλους επικοινωνίας που διατηρείτε με την τοπική πρόεδρο του Κυψελοχωρίου αλλά από την πλευρά μου ως εκλεγμένος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ διέπομαι από ισονομία και ισοπολιτεία χωρίς να κάνω διακρίσεις για κανένα.

Το τί οδήγησε στην παραίτηση του πρώην προέδρου της τοπική κοινότητας Κυψελοχωρίου εσείς προφανώς θα γνωρίζετε καλύτερα από πού παρακινήθηκε.

Τέλος, επειδή δε θέλω να επανέλθουμε, θα σας πρότεινα κύριε πρώην Δήμαρχε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα που προκύπτουν κατά καιρούς στο Δήμο μας για τα οποία αναμένουμε τις προτάσεις σας.

Aπό την πλευρά μου, εάν και εφόσον κρίνονται σωστές, θα τις στηρίξω προσωπικά.

Εάν κανείς ψάχνει με σκοπό να βρει λάθος, πιθανώς να εντοπίσει και παραλήψεις.

Γι’αυτό είμαστε εδώ με την ψήφο των δημοτών μας ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.»