Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος  σε ανακοίνωσή του για τις βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων, αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνιστά για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς το επισφράγισμα των κόπων και θυσιών τους και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σελίδας που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών, αυτή της φοιτητικής ζωής και το άνοιγμα στο μέλλον επαγγελματικών οριζόντων για όλους.

Θα ήθελα και εγώ  με την σειρά μου να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  για την επιτυχία τους.

Οι δύσκολες και επίπονες προσπάθειες των παιδιών μας είχαν ένα αίσιο τέλος γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας στην ζωή τους .

Για όσους και όσες δεν  τα κατάφεραν , πρέπει να γνωρίζουν ότι όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη με πολλαπλές ευκαιρίες και εναλλακτικές λύσεις.

Εύχομαι και πάλι  καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία στους καινούργιους φοιτητές μας, στους αυριανούς επιστήμονες που με τη δική τους σειρά θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στη πρόοδο της πατρίδας μας».