Ο επικεφαλής της  παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης , συνοδευόμενος από  τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του  κ. Γιώργο Ντόντο, επισκέφθηκαν το νεοσύστατο αστυνομικό τμήμα Τεμπών που εδρεύει στον Ευαγγελισμό, όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή του τμήματος κ. Πρόδρομο Χαρισμανίδη.
Εκεί  ενημερώθηκαν από τον διοικητή του Α.Τ. για τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου τμήματος , τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, τα οχήματα που διαθέτουν, καθώς και για τη δύναμη των ανδρών που στελεχώνουν το αστυνομικό τμήμα.
Στη συνέχεια έγινε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών για θέματα ασφάλειας και ελέγχων και γενικότερα τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές ότι οι δράσεις  πρέπει να είναι στοχευμένες και να έχουν ως κύριο σκοπό, τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφθήκαμε σήμερα τον διοικητή του νεοσύστατου αστυνομικού τμήματος Τεμπών, κ. Πρόδρομο Χαρισμανίδη, προκειμένου να ευχηθούμε  τόσο στον ίδιο όσο και στο προσωπικό, δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους αλλά και να ενημερωθούμε για τις αρμοδιότητες, τις δράσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νεοσύστατο αστυνομικό τμήμα. Η δουλειά που γίνεται τόσο από τον διοικητή, όσο και τους αστυνομικούς του τμήματος είναι αξιοθαύμαστη. Καλούμε την δημοτική αρχή να δώσει άμεσα λύση στην κατασκευή του δρόμου, που οδηγεί από τον κυκλικό κόμβο, στα παράπλευρα διόδια Ευαγγελισμού έως την είσοδο του αστυνομικού τμήματος, διότι η σημερινή κατάσταση του δρόμου είναι επιεικώς απαράδεκτη, τόσο για τους πολίτες που μεταβαίνουν στο αστυνομικό τμήμα, όσο και για τους εργαζόμενους σε αυτό.  Προτεραιότητά μας, ως «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» είναι η ασφάλεια των δημοτών μας, και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ζητήσαμε από τον κ. διοικητή του αστυνομικού τμήματος, να σταθεί δίπλα στον πολίτη, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς της, προς όφελος την ασφάλεια των κατοίκων του δήμου μας».