Επίσκεψη σε όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, επισκέφθηκε όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όπου ενημερώθηκε από τους  διευθυντές τους για τις συνθήκες λειτουργίας της νέας σχολικής χρονιάς.

Εκεί, είχε εκτενή ενημέρωση από τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, άκουσε αιτήματα γονέων και κηδεμόνων και διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει ομαλά και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες η νέα σχολική χρονιά.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, δήλωσε σχετικά: «Χάρη στην μεθοδική  δουλειά όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και την πολύ καλή συνεργασία των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών, με την εκπαιδευτική κοινότητα, και τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων,  είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τα σχολεία σε πολύ καλή κατάσταση. Αύριο 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία μας, όλα θα είναι έτοιμα ώστε να λειτουργήσουν πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους. Μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά με πόσο μεράκι δουλεύουν και ενδιαφέρονται οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, ώστε τα παιδιά να διδάσκονται σε ένα όμορφο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ως Δήμος στηρίζουμε εμπράκτως τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους  μαθητές  και σε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο.  Θα είμαστε δίπλα τους, πάντα στο μέτρο των  δυνατοτήτων  μας,  σε οτιδήποτε χρειαστούν και παράλληλα η προσοχή μας είναι και θα παραμείνει στραμμένη στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή  της περαιτέρω διάδοσης της πανδημίας».