Σε απάντηση στον απερχόμενο Δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο σχετικά με τη δημιουργία κέντρου προσφύγων και μεταναστών στο Κυψελοχώρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης επισημαίνει: «Για ακόμη μία φορά, ο απερχόμενος Δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος ξεσπά με έκδηλο εκνευρισμό και επίδειξη ηγεμονικής συμπεριφοράς στην κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
Τα έργα και οι ημέρες του κ. Κολλάτου ύστερα από 9 χρόνια στα δημοτικά δρώμενα είναι γνωστά σε όλους και δεν ξαφνιάζει κανένα η έλλειψη ψυχραιμίας του και στην προκειμένη περίπτωση.
Έχουμε δει ποια είναι η αποτελεσματικότητα του όλα αυτά τα χρόνια με τα διόδια στον Δήμο μας, με την υποβάθμιση των παραλίων του Δήμου μας από την έλλειψη ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού, με τη μη λειτουργία σιδηροδρομικού σταθμού στον Ευαγγελισμό, με την μη υλοποίηση της δέσμευσής του για κατασκευή προαστιακού σταθμού στην Ιτέα και άλλα! Ένα είναι σίγουρο ότι η απερχόμενη δημοτική Αρχή θα έπρεπε με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει τον θλιβερό απολογισμό της και όχι να κρύβεστε πίσω από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις.
Επανέρχομαι στην ουσία του θέματος και σας υπενθυμίζω τι ακριβώς σας καταλογίζουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση που επιτελεί τον πραγματικό της ρόλο. Με λίγα και απλά λόγια σας εγκαλέσαμε ότι φυγομαχείτε και δεν κονταροχτυπιέστε με αυτούς που σας στηρίζουν, δηλαδή το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντ’ αυτού, εσείς αόριστα μας απαντήσατε ότι «δεν σας είναι αρκετή η ρητή τοποθέτηση του δημάρχου και το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου κατά της λειτουργίας του hot spot στο Κυψελοχώρι»; Βεβαίως και δεν μας είναι αρκετά κ. δήμαρχε γιατί εμείς κάναμε προτάσεις συγκεκριμένες αλλά εσείς δεν τις δεχθήκατε, όπως δεν δεχθήκατε και το ψήφισμα που καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών». Όσο για τις κατηγορίες σας περί καταστροφολογίας και κινδυνολογίας, σας παραπέμπουμε στην επίσημη απάντηση του Υπουργού κ. Βίτσα σε επερώτηση βουλευτών του Νομού Λάρισας για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο μεγάλος Διδάσκαλος του Γένους μας, ο Ρήγας Φεραίος είχε πει ότι «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά». Δυστυχώς εσείς κ. Κολλάτε δεν μπορείτε να συλλογίζεστε καλά, διότι δεν είστε ελεύθερος, παρά μόνο ολοκληρωτικά δέσμιος των δεκανίκιων του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζουν. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι ως επόμενη Δημοτική Αρχή να μην υποταχθούμε σε κανέναν πολιτικό προϊστάμενο και να απαιτήσουμε από την κεντρική διοίκηση αυτά που μας αρμόζουν ώστε να αναπτυχθούμε με σύγχρονους ρυθμούς χωρίς να αφήσουμε το τρένο να μας προσπεράσει.
Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Μανώλης δηλώνει: «όποιος εθελοτυφλεί και θεωρεί ότι η αλήθεια είναι διαφορετική , απλά είναι ανεύθυνος και άρα ακατάλληλος».