Η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών ανακοινώνει, την επαναλειτουργία ορισμένων υπηρεσιών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

Τα Κ.ΑΠ.Η. του δήμου μας θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού covid-19, με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρώντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.

 Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Οι υπηρεσίες θα προγραμματίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ραντεβού και θα προσφέρονται μόνον σε εμβολιασμένους ωφελούμενους ή ωφελούμενους που έχουν νοσήσει από covid και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Οι παραπάνω όροι ισχύουν και για τους εργαζόμενους των Κ.Α.Π.Η.

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης θα επιδεικνύονται κατά την είσοδο στο χώρο.

Για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στην παρούσα φάση, δεν θα πραγματοποιηθούν κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Έτσι λοιπόν  η Κοινωνική Λειτουργός και η Οικογενειακή Βοηθός θα βρίσκονται στα Κ.Α.Π.Η. για να ενημερώσουν, να πληροφορήσουν, να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν τα μέλη μας, για τις ανάγκες και τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι μέρες που θα λειτουργούν τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας και θα μπορούν να επικοινωνούν τα εγγεγραμμένα μέλη είναι οι κάτωθι:

Κ.Α.Π.Η. ΡΑΨΑΝΗΣ 2495061448 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από  ώρα 08:00 π.μ. -14:30 μ.μ..

Κ.Α.Π.Η. ΠΥΡΓΕΤΟΥ 2495041512 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από  ώρα 08:00 π.μ. - 14:30 μ.μ..

Κ.Α.Π.Η. ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ & ΑΙΓΑΝΗΣ κάθε Παρασκευή και από ώρα 08:00 π.μ. - 14:30 μ.μ..