Σε κεντρική και περίοπτη θέση το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΤ στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι καθως  και στην Σόφια στην Βουλγαρία όπου στο περίπτερο  φιλοξενήθηκαν  από την περιφέρεια Θεσσαλίας και οι επαγγελματίες Μεσαγκάλων - Καστρί Λουτρό οπως και ο Δήμος Τεμπών!
Οι επαγγελματίες νιώθουν την αναγκη να ευχαριστήσουν για την στήριξη όλων αυτών των χρόνων και όχι μόνο,  την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ.Κώστα  Αγοραστό, και τον Δήμο Τεμπών τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ , πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μέλος της τουριστικής επιτροπής, κ.Λάμπρο Ζάρρα, ο οποίος   βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών του τουρισμού και με την αμεριστη βοήθειά του προσπαθεί με καθε δυνατό τρόπο για την ανάδειξη της περιοχής μας, της παραλίας και του τουριστικού της προϊόντος!
Στην έκθεση στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία  τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησαν οι επαγγελματίες της παραλίας ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης ,ο πρόεδρος των επαγγελματιών Μεσαγκάλων κ. Φάνης Βουλιώτης,ο πρόεδρος Τουριστικών καταλυμάτων Ν.Λάρισας κος Αθανάσιος Μητσόπουλος ,και οι αδερφοί Μανίκα.
Τουριστικό έντυπο υλικό και αναμνηστικά  δώρα με το σήμα go tempi.gr   του Δήμου Τεμπών προωθήθηκε και στις δυο τουριστικές εκθέσεις.
Τέλος οι επαγγελματίες είχανε συνάντηση με τον Έλληνικής καταγωγής βουλευτής του Ρουμανικού Κοινοβουλίου Dragos Gabriel που είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων της Ρουμανίας καθως και με την γνωστή τραγουδίστρια της Ρουμανίας κα Λορεντάνα Γκρόζα
Οι επαγγελματίες προσκάλεσαν τον κ.Dragos Gabrie και την κα Λορεντάνα Γκρόζα να επισκεφθούν τον Δήμο Τεμπών και να γνωρίσουν απο κοντά τις ομορφιές του Δήμου τις γάλαζιες παραλίες και τα τοπικά προϊόντα που παράγει η περιοχή μας.