Πλήθος κόσμου αλλά και επισκεπτών χθες το βράδυ στα εγκαίνια του θεάτρου Αιγάνης με την μαγευτική Ευανθία Ρεμπούτσικα να μαγεύει.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος , ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και ο Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ και Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου .
Ο Δήμαρχος Τεμπών μίλησε «για ένα στολίδι  του πολιτισμού στην περιοχή ένα στολίδι που διακοσμεί την είσοδο του χωριού. Ενισχύουμε την τοπική κοινωνία και προβάλουμε ουσιαστικά τον τόπο μας, συμμετοχή συνεργασία και συνεργεία είναι τα στοιχεία που μας ενώνουν σε αυτήν  την δύσκολη συγκυρία . Όλοι μαζί Δήμος Περιφερέρεια και ΑΕΝΟΛ  μπορούμε να πετύχουμε πολλά να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για την αποψινή εκδήλωση κυρίως  τα νέα παιδιά που απαρτίζουν το ΔΣ  του πολιτιστικού συλλόγου Αιγάνης». Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός  δήλωσε «ότι εκπέμπουμε ένα μήνυμα ισχυρό ότι με συνεργασία ρεαλισμό και υπευθυνότητα πετυχαίνουμε και στις ποιο δύσκολες στιγμές και ένα μήνυμα ότι δεν παραδινόμαστε παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες δεν παραδινόμαστε για αυτό ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Δ.Τεμπών με την ΑΕΝΟΛ την αναπτυξιακή και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε απόψε εδώ να εγκαινιάσουμε αυτό το πανέμορφο θεατράκι ,να το χαρούμε να το προστατέψουμε και ο Συλλογος να είναι πάντα  δυναμικός» .
Ο Νίκος Ευαγγέλου ανέφερε ότι «το αρχαίο θέατρο της Αιγάνης, είναι ένα  κόσμημα για το νομό μας, που χρηματοδοτήθηκε από την ΑΕΝΟΛ».
Ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Νομού δήλωσε  «πως με πρόγραμμα, σωστό σχεδιασμό και συνέπεια, μπορεί η χώρα μας να αποκτήσει τις υποδομές που χρειάζεται, ώστε να κεφαλαιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της. Εκατόν εξήντα χιλιάδες ευρώ (160.000) διατέθηκαν μέσω του προγράμματος LEADER και μέσα σε δυο χρόνια κατορθώσαμε να παραδώσουμε αυτό το υπέροχο έργο, αποδεικνύοντας πως η συνεργασία και η συνέργεια όλων των εμπλεκομένων δήμων του νομού, μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κώστα Αγοραστό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».
Χαιρετισμό πραγματοποίησε   ο Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Αιγάνης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού  κ.Σπύρος Καραγιάννης . Τον συντονισμό της εκδήλωση είχε ο κ. Χρήστος Χαλτούπης .
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη οι βουλευτές κ. Νίκος Παπαδόπουλος και Γεώργιος Κατσαντώνης,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών  ,ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ , αντιδήμαρχοι του Δ.Τεμπών ,δημοτικοί Σύμβουλοι ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ,ο Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αιγάνης ,Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων  της περιοχής , ο Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ,Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων ,πλήθος επισκεπτών .