Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Χρ. Κρικώνης.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον δήμαρχο Τεμπών, ο οποίος αναφέρθηκε στα τριάντα χρόνια πορείας της Μουσικής Σχολής, η οποία ιδρύθηκε επί Προεδρίας Κώστα Τρικαλιώτη, στην ιστορία και στο έργο που επιτελείτε όλα αυτά τα χρόνια από τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής τονίζοντας ότι θα γίνει προσπάθεια από όλους η Μουσική Σχολή να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Στην ομιλία του ο διευθυντής της μουσικής σχολής κ.Χρήστος Κτιστάκης αναφέρθηκε στο έργο της σχολής, τονίζοντας ότι η σχολή σήμερα βρίσκεται σε καλό επίπεδο, ξεπερνώντας τα μικροπροβλήματα των περασμένων ετών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο μαέστρος της Φιλάρμονικης του Δήμου Κώστας Ζωιτός, όπου μαζί με τον διευθυντή της Σχολής κ. Κτιστάκη έπαιξαν τραγούδια, τα οποία τραγούδησαν οι μαθήτριες της Σχολής Παπαγεωργίου Ειρήνη και Παπαϊωάνννου Μαρία.

Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Π. Γκατζόγιας, Αθ. Καραναστάσης και Γ. Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Κακαγιάννης και Δημ. Μαϊμάρης, ο πρώην πρόεδρος κοινότητας Συκουρίου κ. Κ. Τρικαλιώτης, ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ. Ν. Γερογιάννης, γονείς, μαθητές της Σχολής, οι καθηγητές κα Πόπη Τσόκανου και Αφεντούλα Παπαλιόλιου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο μαθητής της Μουσικής Σχολής Ιωάννης Τσιλίκης του παραρτήματος Αμπελακίων. Το δώρο του μια δωροεπιταγή αξίας 30 €.

Όλοι οι μαθητές της Μουσικής Σχολής θα λάβουν ως δώρο ένα πεντάγραμμο και ένα στύλο προσφορά του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.