Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τα Διαγνωστικά Κέντρα Γαληνός Ιατρική ΑΕ Πολυιατρείο ANIMUS συνδιοργανώνουν την Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου. 

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες: 

1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.

2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.

3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας Δημιουργώντας προφίλ στο  λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.  

4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν. 

Τα Διαγνωστικά Κέντρα που συμμετέχουν  στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΙMUS

Κύπρου & Σκαρλάτου Σούτσου, TΗΛ:2410803300

ΓΑΛΗΝΟΣ  ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ

Ερυθρού Σταυρού 1-3

ΤΗΛ:2410533040

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Τεμπών: 2495022252, ΚΕΠ Υγείας Δήμου Τεμπών: 2495022121