Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας». Oι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο).

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 17/09/2021:

Πυργετός:

15:00 : Εικονογράφηση παραμυθιού με τον κ. Γ. Βροντινό του ΚΔΑΠ Dream Kids, στην πλατεία μπροστά από το ΚΕΠ Πυργετού.

Γόννοι:

18:30 : Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον και γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας - Περίπατος στη φύση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου. Ξεκινάμε από την Κεντρική Πλατεία και ανεβαίνουμε στην τοποθεσία Καστρί. 

Σάββατο 18/09/2021:

Γόννοι:

18:00 : Θεατρικό δρώμενο με την κα Λ. Παπαδόντα του ΚΔΑΠ The kid’s dream, στο Θεατράκι του Προφήτη Ηλία.

Μακρυχώρι:

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον αντικρίζοντας την κορυφή του Κισσάβου – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου στην πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική Πλατεία).

Πυργετός:

18:30 : Χορευτικό δρώμενο με την κα. Ε. Ροδιτάκη του ΚΔΑΠ Dream Kids στην Κεντρική Πλατεία Πυργετού.

Κυριακή 19/09/2021:

Πυργετός:

11:00 : Θεατρικό δρώμενο με θέμα το περιβάλλον με την κα Φ. Βασιλείου του ΚΔΑΠ Dream Kids στην Κεντρική Πλατεία Πυργετού.

Γόννοι:

17:00 : Χορευτικό δρώμενο με την κα. Ε. Ροδιτάκη του ΚΔΑΠ The kid’s dream, στην Κεντρική Πλατεία των Γόννων.

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον κάτω από τον Όλυμπο – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου, στην Κεντρική Πλατεία των Γόννων.

Δευτέρα 20/09/2021:

Συκούριο:

18:00 : Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον κάτω από την κορυφή του Κισσάβου με το ΚΔΑΠ Focus. Ξεκινάμε από την πλατεία μπροστά από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών, πηγαίνουμε στη θέση Πυξίδα και επιστρέφουμε στη Μουσική Σχολή.

Πυργετός:

18:00 : Δενδροφύτευση με την κα. Ε. Σούκου του ΚΔΑΠ Dream Kids στο Κτήμα Β. Σούκου στον Πυργετό.

Γόννοι:

18:30 : Αγαπάμε το περιβάλλον – Κάνουμε δενδροφύτευση στην πλατεΐτσα τζαμί με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

Τρίτη 21/09/2021:

Γόννοι:

18:00 : Αγαπάμε το περιβάλλον, δίνουμε στα υλικά ζωή – Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά στην παιδική χαρά των Γόννων με το ΚΔΑΠ The Kid’s
dream.

Πυργετός:

18:00 : Κυνήγι του χαμένου θησαυρού με την κα Ε. Μωραΐτη του ΚΔΑΠ Dream Kids στο πάρκο στην είσοδο του Πυργετού.

Συκούριο:

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον κάτω από τον Κίσσαβο – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου στην πλατεία μπροστά από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών.

Τετάρτη 22/09/2021 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο):

Γόννοι:

18:00 : Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στον Προφήτη Ηλία με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

Μακρυχώρι  :

18:00 : «Άνθρωπος και Τροχός», δράσεις από το ΚΔΑΠ «Ο Κήπος» στην Πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική Πλατεία) - Θεατρικό παιχνίδι, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Φύτευση διαφόρων φυτών.

Πυργετός: 

18:00 : Αγαπάμε το περιβάλλον, δίνουμε στα υλικά ζωή – Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά με την κα Ε. Μωραΐτη του ΚΔΑΠ Dream Kids στο χώρο του ΚΔΑΠ στο κτήριο της πρώην Τράπεζας Πειραιώς.