Ο Δήμος Τεμπών ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,  συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ενημερώνει τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου 2020 έως και την Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου 2020.

Να σημειωθεί ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον τις συγκεκριμένες ημέρες από το Δήμο Τεμπών λόγω κανονισμού ασφαλείας εν μέσω έξαρσης της κρίσης του κορονοϊού και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από την ομάδα για τον προγραμματισμό της διανομής.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος, να επιδεικνύουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και τον αριθμό ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο).