Στην ανακοίνωση της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κας Κωστή απαντά ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Νέσσωνος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας,  αναφέροντας τα εξής:

"Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Τεμπών με ανακοίνωση της με καταγγέλλει προσωπικά για επιθετική, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, γεγονός απαράδεκτο και επιλήψιμο.

Στην ανακοίνωσή της, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αποκρύπτει σκοπίμως ότι με πρόταση της συμπολίτευσης, χωρίς να προβλέπεται από κανέναν κανονισμό, καλείται με πρόσκληση και συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Και τώρα στο δια ταύτα, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως αναφέρει και η ίδια στις συνεδριάσεις, συμμετέχει ως "παρατηρητής", και συμπληρώνω, με δικαίωμα να θέτει τα ερωτήματά της στην αρχή της συνεδρίασης, χωρίς όμως δικαίωμα συμμετοχής στην κατά θέμα συζήτηση, γεγονός που της έχει τονιστεί επανειλημμένως από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής. Η κα Κωστή, κατά τα άλλα λαλίστατη και δημοκρατική, δεν σεβάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα δεοντολογικά τη λειτουργία του οργάνου. Δεν αποκλείουμε σε κανέναν να συμμετέχει σε συνεδριάσεις οποιουδήποτε οργάνου του Δήμου μας, πόσο μάλλον σε επικεφαλή συνδυασμού, αλλά, ζητούμε, και αυτό απαίτησα και εγώ, από την επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης και από τον κάθε πολίτη που επιθυμεί να παρευρίσκεται σε συνεδριάσεις οργάνων του δήμου, τον σεβασμό στη λειτουργία της συνεδρίασης και όχι τον αυταρχικό και ξύλινο λόγο. Αλλά μάλλον είναι αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης να δημιουργεί εντυπώσεις για τις εντυπώσεις. Δεν έχουμε να αποκρύψουμε κάτι, όπως κατηγορούμαστε, και σε αυτό το σημείο θα σας παρακαλέσω κα Κωστή να είστε πιο προσεκτική στις εκφράσεις σας και να μιλάτε πάντα με στοιχεία και όχι με λαϊκισμούς.

Τέλος, σεβόμαστε δεν φοβόμαστε, δεν κρύβουμε κάτι, λύνουμε προβλήματα, είμαστε κοντά στον πολίτη με υπεύθυνη στάση, αλλά συγχρόνως απαιτούμε τον σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες από όλους. Να μάθετε κα Κωστή πρώτα να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μετά να κατηγορείτε του άλλους για αντιδημοκρατικές ή άλλες συμπεριφορές".